Сезонне меню «Полуничні увертюрки»
Поки теплі промені зігрівають все навколо, ми чаклуємо над новими десертами зі свіжими ягодами, щоб у тебе завжди була можливість насолодитись весняною палітрою та вишуканістю смаків! Свіжа і соковита полуниця, пухкі, немов хмаринка, вершки або класичне, але всіма улюблене поєднання шоколаду та морозива.
Хутчіш вибирай, що смакуватимеш сьогодні:
Полуниця з вершками - соковита полуниця під пухкою периною зі збитих вершків.
Торт «Кремово-меренговий» - поєднання повітряного безе з ніжним кремом на основі маскарпоне та полуничним конфітюром зі свіжими ягодами.
Десерт "Тирамісу з полуницею" — просочене полунично-цитрусовим соусом печиво Савоярді з ніжним вершковим кремом на основі маскарпоне зі свіжою полуницею.
Полуничний апероль – безалкогольний холодний коктейль з апельсином та полуницею. Ідеально поєднується з цукеркою «Оксамитовий трюфель».
Полуничне фондю – свіжі ягідки полуниці так приємно огортати в топлений шоколад – чорний, молочний або білий на твій вибір.
І куди ж без улюблених льодів — ніжного класичного білого морозива зі свіжою полуницею.
А ще на час дії сезонного меню, можна замовити полуничку як додаток до будь-якого десерту.
Чекаємо в гості.