Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Благодійність Львівської майстерні шоколаду

«Кожна допомога важлива» – ця теза нам імпонує, тому окрім масштабних проєктів, ми долучаємось і до невеликих благодійних ініціатив. Цей рік не став виключенням, адже Майстерня вже підтримала кілька таких ініціатив. Далі більше ділимося подробицями нашої благодійності.

Від початку 2024 року ми вже встигли двічі поспівпрацювати зі скаутською організацією «Пласт». У січні ми передали 120 благодійних наборів-подарунків для учасників заходу, що розвиває дитячий зимовий спорт. У квітні ж – передали 5 наборів «Сильної України» для благодійного проєкту «Amaze», що збирав кошти на підтримку військових.

У лютому наша компанія підтримала одразу два благодійні фонди – БФ «Антитіла» та «Маяк Відродження». Так наші шоколадні вироби стали частиною гуманітарної підтримки дітям Херсонщини від благодійного фонду «Маяк Відродження». Фонд передав понад 1000 творчих наборів з солодощами від ЛМШ для підтримки гарного настрою та розвитку дітей.

Співпраця ж із БФ «Антитіла» – наша постійна допомога дітям загиблих військових. ЛМШ вже 2 роки є благодійним спонсором фонду та активно долучається продукцією для допомоги малечі. Цьогоріч ми також відгукнулися на запит БФ «Антитіла» та передали 30 дітям, якими опікується фонд від початку повномасштабного вторгнення, солодкі набори, аби додати краплинку щастя у їхні життя.

У квітні стартував збір «Рій помсти 24/7» і за традицією Майстерня теж долучилася до ініціативи. Мета – зібрати 130 млн на денні та нічні FPV-дрони. Деталі у попередній новині.

Окрім цього, ми стали благодійними партнерами реабілітаційного центру Unbroken. Подробиці розповімо трохи згодом, а поки згадаємо благодійні проєкти та заходи різних фондів, які Львівська майстерня шоколаду підтримала своєю продукцією у 2023 році:  

– передали 200 наборів для дітей для ГО «Лідер Дніпра»;

– підтримали ініціативу «Таємний Янгол» від БФ «СолоМАМА» та надали солодощі для діток на майже 70 тис. грн;

– підтримали запити від БФ «ЯМаріуполь», БФ «Мій тато захищає Україну» і ГО «Промінь щасливого дитинства» на проведення благодійних майстер-класів, де понад 200 вимушено переміщених дітей та дітей військових відчули себе маленькими шоколатьє;

– передали 20 наборів цукерок гурту «Антитіла» для туру по США і Австралії для благодійних аукціонів. Отримані кошти під час концертів та аукціонів були спрямовані на закупівлю аптечок для військових.

– в рамках міжнародного благодійного руху «Щедрий Вівторок» щорічного продаємо нашу цукерку «Здійсни мрію», яка збирає кошти для різноманітних благодійних потреб.

– підтримали збір «Рій помсти 2.0», метою якого було зібрати 100 млн грн на 5000 FPV-дронів. Так 20% від продажу патріотичної колекції «Сильна Україна» ми перераховували на спільну ініціативу холдингу «!Fest» разом із БФ Сергія Притули та Uklon. За два місяці Майстерня підтримала збір на суму 299 091 гривень.

– підтримали понад 50 індивідуальних звернень від благодійних організацій, а також долучилися до запитів «Пласту» та надали лоти для благодійного розіграшу Українського католицького університету.

Ми тішимося, що наша допомога ефективна та дарує щастя, а наші співробітники із задоволенням стають частиною благодійних ініціатив. Тож ЛМШ не зупиняється творити добрі справи та своїм прикладом мотивувати долучатися до допомоги тим, хто цього потребує.