Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Колеги з HR презентували ЛМШ на «Форумі кар'єри»

9 квітня у Львівському національному університеті ім. І. Франка відбувся «Форум кар'єри», до якого приєдналася і наша компанія. Студентам університету про кар'єрні можливості у Львівській майстерні шоколаду розповідали колеги з HR – Ірена Тарас, керівник HR-департаменту; Ілона Демко, менеджер з персоналу на виробництві та Катерина Швець, менеджер з персоналу на закладах.

Особливість цього форуму у тому, що студенти можуть ближче познайомитися із компаніями, краще дізнатися специфіку обраної галузі та роботи. Також ярмарок вакансій корисний і для роботодавця, адже це класна можливість знайти переспективних та вмотивованих спеціалістів у компанію. Загалом у заході взяло участь 32 компанії, серед яких Deloitte, PWC, Softserve, АТ «Галичфарм», Ідея Банк, Холдинг емоцій «!FEST» та інші.

«Участь у таких заходах гарна нагода поспілкуватися із молоддю, зрозуміти їхні інтереси та бачення подальшого кар'єрного розвитку. Нам, як роботодавцю, такі заходи допомагають зрозумілою для молоді мовою розповідати про роботу у наші компанії, отримувати зворотний зв'язок та популяризувати бренд», – зазначає Ірена Тарас, керівник HR-департаменту.

Окрім подібних заходів, дуже круто допомагає залучати нових співробітників такі реферальні програми як наша – «Приведи друга». Тож принагідно нагадуємо, що в Майстерні кожен має можливість допомагати формувати команду. Рекомендуй друзям або ділися вакансіями серед своїх та працюй у колі класних людей.