Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Писанкарство у офісі Майстерні

Напередодні Великодніх свят у нашому офісі відбувся благодійний майстер-клас із писанкарства. 20 колег, які взяли участь у заході, не лише скористалася нагодою власноруч створити головний український оберіг – писанку, а й долучитися до військового збору для 63 ОМБр.

Аби потрапити на майстер-клас, учасникам необхідно було зробити внесок від 100 грн на збір 6-ти систем РЕБ для боротьби з різними типами дронів. Загалом наші колеги задонатили понад 2 000 грн. Проте збір ще триває, тож як маєте бажання долучитися за посиланням: https://t1p.de/351zl

Під час майстер-класу Марта Камінецька, асистент керівника та організаторка заходу, показала, як правильно користуватися писачком, почерговість процесів фарбування, а також ознайомила учасників із основними класичними орнаментами. Але насправді, що саме малювати, писанкарям найкраще підказує їхня фантазія. Саме тому кожна писанка вийшла унікальною.

Дякуємо колегам, що підтримали і відвідали захід, а ще – зробили добру справу та допомогли військовим. Сподіваємося, що у майбутньому писанкарство стане гарною традицією нашої компанії.