Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Відкрийте нові благодійні та командні можливості

Із весняним теплом пробуджується не лише краса природи, а й енергія для різних активностей, особливо на свіжому повітрі. А ще саме весною починається сезон спортивних заходів, що об’єднують професійних бігунів та спортсменів-любителів навколо важливих благодійних ініціатив країни. Такі івенти – це не лише можливість зробити добру справу, подбати про своє здоров`я, а й крута нагода корисно та цікаво провести час із колегами.

12 травня у Львові відбудеться один із таких заходів – напівмарафон «Не зупиняйся!» від Нової пошти. Мета забігу – підтримати людей, які не зупиняються в боротьбі за свободу. Тож 100% від усіх стартових внесків організатори перерахують центру «Незламні» (UNBROKEN) для тих, хто потребує фізичної реабілітації та адаптації.

Долучитися до забігу та стати бігуном-благодійником може кожен. Достатньо лише:

1. обрати для себе комфортну дистанцію: 1 км, 5 км, 10 чи 21 км, або ж зібрати п’ятірку колег для команди.
2. зареєструватися, правильно вказавши дані.
3. 12 травня вийти на старт задля крутої мети – підтримати тих, хто боровся за наше майбутнє.

 

Тобі відгукується благодійна складова заходу? Хотів би брати участь у спортивних івентах командою? Вважаєш, що біг може бути корисним не лише для здоров`я, а й для колективу? Маєш бажання долучатися до таких заходів у майбутньому? Тоді за подробицями звертайся до Анжеліки Власенко, менеджерки з комунікацій: 067-117-80-99 або vlasenko.anzhelika@chocolate.lviv.ua. І якщо збереться достатня кількість бажаючих, то Майстерня розгляне можливість долучатися до благодійних забігів.