Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Шоколад та історія: колекція натхненна Левинським

В середині травня ми презентували нову колекцію натхненну Іваном Левинським. Це особлива присвята видатному архітектору та будівничому кін. ХІХ – поч. ХХ ст., діяльність якого вплинула на архітектурне обличчя Львова.

Ця колекція незвичайна, тож були втішені, що деякі українські ЗМІ відреагували на її презентацію та самостійно висвітлили це на своїх сторінках. Ми пропонуємо разом розділити цю маленьку радість та переглянути їх матеріали: village.com.ua, spadshchyna.lviv.ua, ain.business, а також більше дізнатися про наш проєкт.

Колекція натхненна Іваном Левинським, без перебільшень, виняткова. Закладений сенс, процес створення та кінцева мета – це все створює не просто гарний та смачний продукт, а й знайомить із життям постаті, яка плинула на наше рідне місто. Ми рік досліджували творчість та роботи архітектора, його основні прийоми, що вирізнялися серед інших, аби використати отриманні знання при підготовці колекції.

Беручи за основу кераміку фабрики І. Левинського, ми створили унікальну 3D-модель шоколадних тафель з геометричним та флористичним орнаментами, які притаманні сецесійному Львову. А національні мотиви та колористика Майстра надихали наших шоколатьє на створення наборів марципанових, шоколадно-горіхових та шоколадно-фруктових цукерок.

Цінувати, любити, берегти та робити українське впізнаваним на весь світ – ось про що ми говоримо, коли згадуємо Левинського. І ця шоколадна колекція – вираз шани та вдячності геніальному митцю та заклик до пізнання Львова та української культури.