Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

The Kyiv Independent завітало у Майстерню

Досі маєте сумніви, що Майстерня – найсолодша візитівка Львова? Даремно, адже навіть для іноземців ми – символ раю для поціновувачів шоколаду. І це не наша думка, а англомовного видання The Kyiv Independent, яке готує тревел-шоу, що розповість про Україну та покаже її не лише через призму війни. Спецпроєкт стартує із Львова, і наша Майстерня опинилася серед місць, які є обов’язковим для відвідання.

Так, 24 травня наш заклад на Сербській перетворився на знімальний майданчик, а ролі головних акторів дістались нашим співробітникам: Вікторії Борецькій, заступнику операційного директора; Ользі Федишин, головному технологу; Наталії Калашник, менеджеру закладу; Анастасії Білій, офіціантці; Ірині Савці, працівниці крамниці, та Марії Манецькій, шеф-баристі.

Колеги зустріли знімальну групу та провели екскурсію закладом, розповіли про особливості виробництва нашого шоколаду, познайомили із командою та поділилися секретами дружнього колективу. І, звичайно ж, почастували кавою із нашими сезонними бестселерами, а ще допомогли обрати нашу продукцію на подарунки для закордонних друзів. Повірте, 5 годин знімального процесу виявилося замало, щоб розповісти про наш культовий заклад, проте команда ЛМШ зробила все можливе, і навіть більше.

Спецпроєкт вийде вже цього літа у форматі влогу на YouTube-каналі The Kyiv Independent і ми обов'язково поділимося цим відео з вами. А поки, продовжуємо працювати та дарувати щастя нашим гостям, бо це і є місія Львівської майстерні шоколаду.