Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

«Приведи друга в Шоколад!»: рік реферальній програмі

Формувати команду разом – мета нашої реферальної програми «Приведи друга в Шоколад!». Адже ваші рекомендації – це крутий інструмент для пошуку та залученню нових співробітників, а ще – можливість отримати приємний бонус для себе.

«Приведи друга в Шоколад!» – це внутрішня реферальна програма Майстерні, яка розпочала роботу у травні 2023 року, а опікується нею наш HR-департамент. Програма працює за принципом win-win – тобто так, аби її умови були корисні як компанії, отримати нового класного працівника, так і тому, хто надав рекомендацію. Тому «Приведи друга в Шоколад!» передбачає, що, у разі успішного працевлаштування рекомендованої людини, ви отримуєте грошову нагороду

За рік роботи, із травня 2023 по травень 2024, програма показала класні результати – 63 отримані рекомендації, з яких 21 заявка – це лише цьогоріч.  Загалом, до команди завдяки «Приведи друга в Шоколад!» долучилися 19 новеньких. До речі, так само і 19 наших колег отримали свою матеріальну подяку за підсилення команди. 

Надихнулися результатами? Тоді заповнюйте форму та рекомендуйте знайомих або діліться нашими вакансіями серед своїх. Долучайтесь до командотворення та працюйте у колі класних людей.