Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Перегони кельнерів

Хто, як не кельнер, зорієнтує гостя у меню, створить враження та закохає у атмосферу закладу? Хто, як не кельнер, стає добрим другом для кожного відвідувача та є душею закладу? Відповідь очевидна щоб подякувати за працю, у Львові стало доброю традицією 22 травня відзначати День кельнера.

Святкування проходить у вигляді перегонів, яке визначає найспритніших серед офіціантів холдингу. Лише кілька офіціантів успішно долають всі завдання. Цього року на  забаві, яка відбулася на !FESTrepublic в чотири етапи, Майстерню представляли троє офіціантів із Сербської – Владислава Бунчук, Ілля Свєтіков та Дмитро Фрякін, які достойно пройшли два етапи.

Для закладів холдингу та його партерів, як Львівська майстерня шоколаду, це важлива подія. Адже вона відзначає тих, хто кожного дня, не зважаючи ні на що, представляє заклади своєю усмішкою та робить день гостя приємнішим та, врешті, робить точно найбільшу кількість кроків в день.

Дякуємо вам, наші любі колеги-кельнери, що кожен день створюєте атмосферу гостинності, незважаючи на складнощі та вимоги цієї професії. Пишаємося вами та вашою роботою!