Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Майстерня в Ужгороді – власний заклад мережі

  Літо для нашої компанії стало часом дуже крутих змін. Окрім відкриття нового закладу та відновлення «Школи менеджерів», також відбулися важливі зміни серед партнерських закладів. Так, у кінці липня заклад в Ужгороді перейшов під пряме підпорядкуванням нашої операційної команди.

   В кінця липня відбулися деякі реорганізаційні та операційні зміни, за результатами яких було вирішено, що Майстерня в Ужгороді потребує повного оновлення та перезапуску як бізнес-проєкт. А от втілення цих змін відбувається під керівництвом Юліана Версти і його операційної команди на чолі з Вікторією Борецькою та «Тренінгового центру», яким керує Вікторія Гоменюк. 

   Поки триває розробка дизайнерського проєкту, аби інтер’єр та екстер’єр Майстерні відповідав оновленій концепції бренду, вирішили не гаяти часу і розпочати реальні зміни із менеджменту. Так, зараз у закладі працює команда колег зі Львова, яка не лише проводить навчання для чинних ужгородських працівників, а й шукає та формує нову круту команду. Вітайте наших супергероїв сервісу:

  • - Владислава Бунчук;
    - Максим Тюменєв;
  • - Андрій Процак ;
  • - Олена Петрук ;
  • - Поліна Дробязко ;
  • - Наталя Коцовська;
  • - Марта Равок.

  До речі, якщо маєте друзів чи знайомих у серці Закарпаття, які могли доповнити нашу шоколадну родину, то рекомендуйте їх за реферальною програмою. А як працює ця програма, розповідаємо тут.

Вітаємо колег з оновленнями та бажаємо наснаги продовжувати розпочаті зміни.