Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

«Школа менеджерів» повертається

    22-23 липня відбулася «Школа менеджерів» після 4-річної паузи. 27 колег із різних міст нашої мережі зустрілися у Львові, аби прокачати свої навички та відновити класну традицію – навчатися разом. Як це було, розповідаємо далі. 

  «Школа менеджерів» – корпоративна освітня подія, яка проходила двічі на рік в межах «Тренінгового центру ЛМШ» для менеджерів, асистентів та партнерів нашої мережі. Колеги не лише знайомилися ближче один з одним, а й надихалися, розвивалися, уніфікували знання та систему управління мережі, а також прокачували свої бізнес-навички.

   Відновлення школи, після паузи у 4 роки через ковід та початок повномасштабного вторгнення, розпочалося із насиченої дводенної програми. У перший день на колег чекала екскурсія на наше оновлене виробництво, тренінги «Завдання та роль менеджера» та «Основи ефективного мерчендайзингу», а ще розмова про нашу добру каву та про спілкування без бар'єрів. Другий день – розпочався з екскурсії дощовим Львовом,  далі колеги оновили та закріпили свої знання із «Активних продажів», «Дотримання санітарних стандартів» та «Рекрутингу». А щоб краще відчути атмосферу, що панувала під час довгоочікуваного навчання, пропонуємо переглянути надихаючі відео на нашій навчальній сторінці в Instagram «Шоко-гайд», які підготували для вас колеги з HR.

   Організували та провели навчання команда «Тренінгового центру» – Вікторія Гоменюк, Юліан Верста, Ірена Тарас, Богдана Левандівська, Уляна Іваник, Максим Фадєєв, Ілона Демко та Катерина Швець, а також колеги із закладів – Ірина Савка та Владислава Бунчук.

  Дякуємо колегам за організацію та участь у крутому заході та відновлення добрих традицій, які впливають на імідж і покращують культуру нашої компанії!