Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Ще одна Майстерня на мапі Львова

  У червні наша шоколадна родина поповнилася новим закладом. Тож тепер на мапі Львова 1 затишний куточок для насолоди добрим шоколадом, смачними десертами та гарною кавою за адресою Юнаківа 10.

  Новий заклад має кілька особливостей – розташування та незвичний для ЛМШ формат. Нова кав’ярня розташована не в центрі, а у наближеній до нього частині міста, де гості здебільшого орієнтовані на швидкість обслуговування та можливість взяти смачненьке із собою. Отже, це диктує формат роботи – to go та самообслуговування. Це перша наша кав’ярня, що працює у такому форматі. Поруч розташоване і саме виробництво, де дбайливими руками наших колег створюються справжній шоколад та особливі цукерки, а також готуються смачні кондитерські вироби.

  Хоч заклад і розпочав свою роботу нещодавно, але вже має високий попит та постійних клієнтів. Це не лише наші співробітники, адже заклад розташованій на одній території з офісом та виробництвом, а й мешканці сусідніх будинків та працівники з офісів поруч.

  До речі, у цьому закладі діє корпоративна програма «Солоденьким», тож ви можете посмакувати кавусею і цукерками або придбати додому шоколадні вироби із вигідною знижкою у -20%. 

  Вітаємо колег із відкриттям та бажаємо класних продажів!