Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Ми підтримали Всесвітні Дні Ар Нуво у Львові

   У Львові вперше відзначали Всесвітні Дні Ар Нуво, які тривали з 8 по 11 червня 2024 року. В межах заходу «Бюро спадщини» організувало серію подій, аби познайомити львів’ян та гостей міста з модерною спадщиною Львова. До події долучилися і наша компанія – представила шоколадну колекцію натхненну І. Левинським та провела солодкий майстерклас для дітей.

    Минулого року наше місто приєдналося до міжнародної спільноти Reseau Art Nouveau Network (RANN), яка займається вивченням та промоцією спадщини ар нуво. Так, за підтримки європейських партнерів,  кількаденна подія у Львові – Всесвітні Дні Ар Нуво, об’єднала навколо себе 15 локацій та понад 200 учасників.

   Цьогоріч відвідувачі мали змогу долучитися до воркшопів зі створення скляного мистецтва, побувати на цікавих лекціях та виставці, дізнатися про вуличне освітлення міста та відвідали екскурсії. А на найменших гостей чекав справжній шоколадний рай – майстерклас із виготовлення цукерок від Майстерні. Також, спікери та лектори події отримали солодкі компліменти – тафлі із колекції натхненної Іваном Левинським, що має сецесію у дизайні, аби продовжити ідею краси та важливості цього унікального архітектурного стилю, якому присвячені Всесвітні Дні Ар Нуво.

   Пишаємося, що Львівська майстерня шоколаду стала частиною важливої події, яка заохочує містян дізнаватися більше про Львів та берегти його унікальність.