Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Наша компанія представила український шоколад в Америці

   Львівська майстерня шоколаду долучилася до міжнародної виставки Fancy Food Show в Америці, щоб познайомити світ із якісним українським шоколадом і дослідити іноземний ринок задля майбутніх співпраць. Подія проходила 23-25 червня у Нью-Йорку та об’єднала світових виробників харчових продуктів.

  За підтримки UFMA (Ukrainian Food Manufacturers Alliance) учасниками заходу, окрім нашої компанії, були ще вісім українських брендів: SMAKULI gluten-free sweets, Delicious Tradition, leopol.ua, Truemix Ukraine LLC, Ogo Food, Organic Milk, Fresh Black та Agrofirma Pole LLC.

  Протягом трьох днів учасники та відвідувачі виставки мали унікальну нагоду не лише особисто представити свою продукцію американським покупцям та дистриб'юторам, а й зустрітися із потенційними експортними партнерами. Формат виставки також передбачав можливість ознайомитися та продегустувати представлену продукцію виробників. Наші шоколадні вироби – різні цукеркові набори та драже – отримали велику увагу серед американських дистриб’юторів та схвальні оцінки як від експертів виставки, так і від інших учасників.

  Окрім того, в межах співпраці з UFMA, наша компанія долучилася до круглого столу щодо перспектив виходу на ринок США з консулом України з економічних питань у Нью-Йорку, а також до зустрічі з представником Торговельної палати США для налагодження зв'язків та подальшої співпраці.

  Участь у подібних заходах – це нагода для Майстерні практично перевірити смакові вподобання країни, де проходить подія, більше дізнатися про нашу цільову аудиторію, зрозуміти особливості нових ринків для майбутньої співпраці та налагодити особисті контакти, що є важливими для розвитку бізнесу.