Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Перші українські шоколадні дрони

  Зараз всі знають як виглядає дрон. А чи думали ви колись про те, що він може бути їстівним та ще й мати благодійну мету? Наша шоколадна команда про таке не лише подумала, а й втілила у життя – створила перші українські шоколадні дрони в реальному розмірі, аби підсилити збір «Рій помсти 24/7».

  Велика команда професіоналів кілька місяців працювала над реалізацією шаленої ідеї. Наші дизайнери зняли розміри зі справжнього бойового дрона та створили 3D-модель, з якої на замовлення виготовили спеціальну форму. Далі була справа за колегами із виробництва – вони поєднали кілограм чорного гіркого шоколаду, вибухову карамель як аналогію вибухів серед окупантів та професійну магію. Так з’явилися перші українські шоколадні дрони реальних розмірів від Львівської майстерні шоколаду.

  Оскільки кількість їстівних БпЛА лімітована, наша команда вирішила ефективно використати унікальні вироби для підсилення партнерського збору «Рій помсти 24/7». Тож один безпілотник став лотом на благодійному аукціоні від Mind Invest Summit 2024 та зібрав 34 тис. гривень на справжні FPV-дрони, щоб ЗСУ могли палити техніку окупантів.

  Ще два – розіграли серед учасників збору «Рій помсти 24/7», які донатили на збір як коштами через Monobank, так і бофонами у додатку LOKAL з 17 по 30 червня. А щоб підвищити мотивацію частіше донатити, разом із LOKAL підготували ще додаткові подарунки – два бокси із крутим мерчем. І вже 5 липня ми оголосили 4 переможців, яких обрав рендомайзер із 5 449 учасників. Загалом за два тижні розіграшу вдалося зібрати 2 386 636 млн грн!

  Ми пишаємося креативністю та залученістю команди, адже це допомогло створити крутий проєкт та зробити відчутний внесок у благодійний збір «Рій помсти 24/7». До речі, наші шоколадні дрони потрапили у добірку креативних зборів червня від видання AIN.bussines.

  Нагадаємо, що Львівська майстерня шоколаду підтримує спільну благодійну ініціативу !FEST, БФ Сергія Притули та сервісу Uklon, мета якої зібрати 130 000 000 гривень на 5 тис. денних і нічних FPV-дронів для Сил оборони. Так, на постійній основі наша компанія перераховує 20% від кожного виробу із патріотичної колекції «Сильна Україна» на збір «Рій помсти 24/7». Станом на початок серпня ми перерахували 660 999 гривень.

  Боротьба проти спільного ворога об'єднує та, часом, підштовхує до шалених ідей. Дякуємо вам, дорога командо, що підтримуєте і втілюєте ці ідеї у життя, адже це допомагає швидше та ефективніше сприяти українському війську.