Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Яка ваша думка про Choconews?

   У лютому ми запустили внутрішній дайджест новин Choconews — експериментальну розсилку, яка допомагає співробітникам бути в курсі важливих та цікавих подій компанії. Минуло кілька місяців з початку експерименту, і нам дуже важливо почути вашу думку про Choconews!

   Новинний дайджест – частина корпоративної інформації компанії, формат якої передбачає залученість співробітників. Choconews дозволяє отримувати актуальну інформацію, важливі оновлення, дізнаватися про проєкти та цікаві зміни в компанії. Ми віримо, що регулярна та доступна комунікація зміцнює культуру компанії та підвищує ефективність нашої роботи.  До речі, ознайомитися із внутрішніми  новинами компанії з дайджестів завжди можна на нашому сайті у розділі «Команда» або за посиланням.  

   Наразі лише частина нашої великої команди отримує Choconews – це ті, хто має корпоративний обліковий запис. Чому? Тому що це експеримент, який дозволяє зрозуміти, чи є потреба в такому інформуванні та його розширенні.

   Тому, колеги, дуже важливо почути вашу думку! Як вам такий новинний формат? Чи він зручний та актуальний? Які зміни або нові рубрики ви б хотіли бачити? Будь ласка, поділіться своїми враженнями та пропозиціями зручним способом: на пошту – vlasenko.anzhelika@chocolate.lviv.ua або за номером 067-117-80-99 у Telegram або Viber.

   Ваші відгуки допоможуть нам зробити корпоративні комунікації ще кращим для всіх!