Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Last Summer Day в Майстрені

   Яскраві костюми, різноманітні конкурси та щасливі колеги в останній робочий день літа – все це про запальну офісну вечірку Last Summer Day. Як пройшла вечірка та хто став переможцем конкурсу на найкращий костюм, розповідаємо далі.

   Останню п'ятницю літа наш офіс відзначив вечіркою в яблуневому саду – Last Summer Day. Організаторка заходу – Марта Камінецька, секретар керівника – підготувала яскраве свято з активними конкурсами та крутою фотозоною. Головною родзинкою вечірки став конкурс на найкращий костюм, а його переможців обирали учасники свята шляхом голосування.

   Так, на думку більшості, найкреативніші костюми підготували колеги з кабінету «Маркетинг» Заслужена перемога – вітаємо! Окрім цього, команда з кабінету «Франчайзингу» також була відзначена призом глядацьких симпатій – Тарас Мартинюк і його костюм із плавальним колом завоювали серця всіх учасників ;)

   Однак конкурсами вечірка не обмежилася. Після нагородження на всіх чекали активні ігри, у яких взяли участь майже всі присутні, і смачне частування. А запальний плейлист із улюбленими хітами довершив атмосферу вечірки. Енергія, сміх і чудовий настрій панували на святі.

   Дякуємо Марті за організацію та колегам за участь. Сподіваємося, що вечірка Last Summer Day стала чудовим завершенням літа та яскравою подією, яку ви точно запам'ятаєте надовго!