Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Навчання для шоколадної команди з Франківська

      Покращувати навички та розвивати нові компетенції дуже любить наша шоколадна команда. Тому не дивно, що 19-20 серпня команда з Івано-Франківська мала насичені навчальні дні – до них у гості з цікавими та корисними тренінгами завітала Вікторія Гоменюк, керівниця Тренінгового центру.

    Маючи жагу до знань, амбітна франківська команда Майстерні звернулася до внутрішнього Тренінгового центру, який із липня відновив роботу, із запитом на підсилення своїх навичок. Вікторія Гоменюк з радістю підтримала ідею та провела два цікавих тренінги – «Спілкування без бар'єрів» та «Стандарти обслуговування: сервіс та гостинність».

    Під час навчання «Спілкування без бар'єрів» працівники дізналися, що це означає та коли ми стикаємося із цим у повсякденному житті. Особливу увагу приділили комунікації з військовими та людьми з інвалідністю, а також обговорили працевлаштування ветеранів в Україні. Додатково Вікторія звернула увагу на тему РАС (розлад аутичного спектра) і те, як ця проблема досліджується в Україні.

     Тема «Стандарти обслуговування: сервіс та гостинність» – основа роботи у закладі, тож і їй приділили достатньо часу. Обговорили, що таке сервіс і що він включає; що таке стандарти обслуговування та гостинність, і в чому між ними різниця; типи гостей та як з ними комунікувати. Крім того, через інтерактивні ігри розглянули посади та їх обов’язки в межах закладу, щоб виявити типові помилки в роботі з гостями та навчитися їх виправляти.

«Позитивні враження – легка подача матеріалу, поєднання теорії із вправами та постійний діалог тренера з учасниками. Такі навчання – можливість ділитись досвідом і обговорювати робочі процеси.», – поділилася враженням Оксана Бутіна, директор партнерського закладу.

     Ми раді, що розвиток навичок та компетенцій для наших колег – невід'ємна частина їхньої роботи. Дякуємо їм за активну участь у навчаннях та Вікторії – за приділений час франківській команді.