Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Наша компанія взяла участь у виставці Riga Food 2024

  На початку вересня у Латвії відбулася міжнародна виставка харчової промисловості – Riga Food 2024. Цьогоріч однією з її особливостей став великий Національний стенд України площею 200 м2 з 37 українськими виробниками, серед яких була представлена і Львівська майстерня шоколаду.

  Головною метою участі нашої компанії у заході – ознайомити аудиторію країнах Балтії зі смаком та зовнішнім виглядом української якісної шоколадної продукції. Ми прагнули ближче познайомитися зі смаковими та зовнішніми вподобаннями аудиторії, а також знайти потенційних дистриб'юторів і ритейлерів для подальшого розвитку співпраць. Майстерню та спеціальну лінійку експортної продукції представляла Аліна Волчанська, менеджерка відділу корпоративних замовлень, разом із латвійською колегою – партнеркою з Українського торгового дому.

   Оскільки Riga Food 2024 є надзвичайно важливою галузевою виставкою Балтійського регіону, на її відкритті були присутні високоповажні гості з Латвії. Так, у перший день серед відвідувачів були президент Латвії Едгарс Рінкевичс та Надзвичайний і Повноважний Посол України в Латвійській Республіці Анатолій Куцевол, які також завітали до українського стенда й ознайомилися із нашою продукцією. Цьогоріч за три дні захід прийняв понад 20 тис. відвідувачів майже з 40 країн.

  Окрім самої виставки цікавою та важливою подією стало нагородження компаній від Латвійської пакувальної асоціації та Всесвітньої пакувальної організації (WPО). Львівська майстерня шоколаду отримала нагороду-визнання за екологічне упакування.

  Це вже не перша наша участь у спеціалізованих виставках в країнах Балтії. У квітні цього року продукція Майстерні була вперше представлена в Естонії на Maamess/Agro Tartu 2024 за підтримки за платформи економічної дипломатії Nazovni.