Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Майстерня долучилася до саміту Defense Tech Valley

 3-4 жовтня в Києві відбувся перший міжнародний інвестиційний саміт, присвячений українським оборонним інноваціям. Наша компанія взяла участь у заході та стала однією з тих, хто підтримав організацію іміджевої частини.

  На заході, окрім обговорення розвитку української оборонної технологічної індустрії, гості, особливо іноземні учасники, мали змогу ознайомитися з українськими брендами та придбати їхню продукцію. Ми презентували шоколадну колекцію «Сильна Україна», яка чудово відповідала тематиці конференції, а також шоколадний дрон, який одразу привернув увагу гостей. Окрім цього, ми показали неймовірну колекцію, натхненну Іваном Левинським, яка культурно відображає наше рідне місто.

  Частину виручених коштів від проданої продукції, як і інші бренди, ми перерахували на United24 — глобальну ініціативу з підтримки України. Загалом захід підтримали 6 компаній: Львівська майстерня шоколаду, Beykush Winery, Авіація Галичини, MOTYV, Vivat та Допоможи Герою. Також зі своїми культурними інтерактивами долучилися The War Fragments Museum, Ukrainer та eMuseum.

   Ми щиро вдячні урядовому кластеру Brave1 за запрошення та можливість підтримати саміт Defense Tech Valley.