Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Елегантні оновлення Майстерні

  Бути затишними для постійних гостей, зрозумілими та цікавими для тих, хто із нами лише знайомиться – непростий, але захопливий виклик для таких компаній з історією як Майстерня. І поки наша команда готує оновлений проєкт для наступного закладу мережі, розповідаємо в чому ж різниця. 

 Перші експерименти з оновлень ми провели в Майстерні у Харкові. Перевідкритий за новою адресою заклад із новим елегантним дизайном дуже припав до душі нашим гостям та команді. Це не лише надихнуло працювати в тому ж напрямку та планувати впровадження змін далі, а й підтвердило, що ми на правильному шляху. 

 Наступними став мінізаклад у Львові на вул. Юнаківа – його проєктували вже із врахувань оновленої концепції, аби продовжити ідею елегантності всіх наших кав'ярень. А от найбільш разючим для порівняння «до» та «після» стало перевтілення київського закладу на Андріївському Узвозі.

  Одна із найвідоміших та найбільш відвідуваних Майстерень у Києві зазнала оновлень цього літа. Після ремонту інтер'єр набув витонченої естетики, яка поєднує в собі сучасний мінімалізм та класичну елегантність. Стіни оздоблені ніжними, пастельними відтінками, що створюють спокійну атмосферу. М'яке, розсіяне світло від підвісних ламп з металевими абажурами надає інтер'єру сучасного стилю, а настінні бра з латунними елементами додають нотки класичної розкоші.

  Меблі виконані з натуральних матеріалів – дерев'яні столи з мармуровими стільницями гармонують з комфортними м'якими кріслами і бамбетлями в стилі «ретро». Нові цукеркова ляда та вітрини зі продукцією інтегровані в простір, оздоблені витонченими деталями, що нагадують про традиції кращих європейських крамниць. 

  В загальному, нова концепція інтер'єру поєднує в собі функціональність і естетику, де кожна деталь створює відчуття вишуканості й затишку. І ніби пошепки запрошує гостей залишитися довше й насолодитися шоколадом, кавою та спілкуванням у затишній атмосфері елегантного закладу з історією.