Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Навчаємося разом: тренінги для Трускавця

  Сезон внутрішніх навчань у розпалі. Цього разу команда Тренінгового Центру на чолі з Вікторією Гоменюк завітала до Трускавця, щоб провести серію тренінгів та атестацій.

  18-20 вересня стали дуже насиченими для трускавецької команди. Розпочали навчання із двох важливих тренінгів від Вікторії Гоменюк з тем: «Сервіс. Стандарти та гостинність» та «Активні продажі». Участь була обов'язковою для всіх співробітників закладу, оскільки ці знання необхідні для кожного, хто працює з гостями мережі. Учасники навчання проявили високу активність і зацікавленість, що свідчить про їхню мотивацію та готовність підвищувати рівень якості обслуговування.

   Після тренінгів працівники пройшли атестації, організовані Анастасією Білою, менеджеркою з адаптації персоналу, та Владиславою Бунчук, координаторкою школи бариста і тренеркою ТЦ.

  Однією з важливих тем для атестації стало нововведення – п`янке меню. Перед атестацією тренери разом із співробітниками детально розібрали інструкцію щодо впровадження нових напоїв та коктейлів в закладі та пропрацювали ці позиції. Завершальним етапом стала перевірка навичок бариста та якості приготування кавових напоїв. Трускавецька команда успішно пройшла обидві атестації, підтвердивши свої знання, а також продемонструвала чудову командну роботу.

  Ми вдячні Тренінговому Центру за проведені навчання і поліпшення знань. Та пишаємося злагодженою роботою співробітників і впевнені у високому рівні сервісу в нашому закладі.