Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

“Сильна Україна”: колекція, яка підсилює “Рій помсти 24/7”

  1 жовтня ми презентували благодійну співпрацю Львівської майстерні шоколаду та HARVEST - міський лімітований рюкзак “Сильна Україна”. Цей мерч став продовженням колекції, з якої ми перераховуємо 20% на підтримку війська. А також нагадуванням, що благодійність і підтримка військових - важлива частина нашого життя та залежить від багатьох повсякденних речей.  

  Від старту колаборації, завдяки активності наших гостей та колег, Майстерня залучила до збору понад 27 тисяч гривень. Окрім цього, за вересень від продажу шоколадних виробів із колекції “Сильна Україна” ми перерахували на “Рій помсти 24/7” майже 169 тисяч гривень. 

  Нагадаємо, що наша компанія, як партнер холдингу !FEST, активно підтримує соціальну ініціативу “Рій помсти 24/7” та шукає різні креативні підходи, щоб залучати наших гостей та співробітників активніше донатити на збір. Один із таких - влився у колаборацію із відомим українським брендом аксесуарів. Ми об'єднали дизайн впізнаваної шоколадної колекції “Сильна Україна”, який створили наші дизайнери разом із львівською ілюстраторкою Мартою Лешак, та практичність речей від HARVEST. 

  Загалом, за період збору, Майстерня перерахувала понад 1 млн гривень від колекції “Сильна Україна”.