Майстер-клас “Авторські рецепти”
Майстер-клас “Авторські рецепти”
Разом з друзями, колегами, сім'єю чи просто великою компанією лише за 1,5 год (90 хв) ви зробите власноруч шоколадні цукерки за авторськими рецептами.
Як проходить майстер-клас?
Три види різних начинок - праліновий, ванільний та шоколадний ганаш, а також молочний, білий та чорний шоколад та безліч додатків - від кокосу до горіхів. Можна створити стільки поєднань смаків та текстур, скільки дозволяє уява та фантазія. Кожен зробить приблизно 16 цукерок, які так смачно дегустувати наприкінці майстер-класу з кавою або чаєм на вибір.
Професійний шоколатьє розкаже цікаві факти про роботу з шоколадом, секрети скрутки цукерок та їх декорування. А наприкінці майстер-класу нагородить кожного сертифікатом Майстра шоколадної справи.
Кількість учасників: максимальна к-сть учасників у групі 15 осіб, група формується менеджером.
Вік учасників: від 5 років.
Майстер-клас “Авторські рецепти” (індивідуальний)
Найкращий час для сім'ї, друзів чи колективу, коли в затишній атмосфері з близькими людьми можна опанувати нову професію - шоколатьє.
Як проходить майстер-клас?
Ви зможете спробувати свої сили в шоколадній майстерності. Для цього у вас є 1,5 год (90 хв), три види різних начинок - праліновий, ванільний та шоколадний ганаш, а також безліч додатків - від кокосу до горіхів. Також вас очікує справжнє перевтілення - професійна форма, спеціальний інвентар, найкращі складники та інгредієнти і, звісно, цікаві розповіді та факти про роботу з шоколадом, цукерками та начинками.
Завершується майстер-клас дегустацією цукерок і кави або чаю на вибір, а також нагородженням сертифікатом Майстра шоколадної справи на солодку згадку.
Кількість учасників: від 3-ох учасників, тобто сім'я з батьків та діток, друзі, колектив (закритий запис)
Вік учасників: від 5 років
Майстер-клас “Авторські рецепти” (персональний)
Що може бути смачніше за шоколадні цукерки, зроблені власноруч!?
Як проходить майстер-клас?
Учасників майстер-класу очікує справжнє перевтілення у професійних шоколатьє - форма, спеціальний інвентар, найкращі складники та інгредієнти. Але найцікавіше - це можливість виготовити цукерки за власними рецептурами та ідеями. Для цього кожному буде надано три види різних начинок - праліновий, ванільний та шоколадний ганаш, а також безліч додатків - від кокосу до горіхів.
За 1,5 год (90 хв) кожен учасник разом із шоколатьє виготовить приблизно 16-20 цукерок та дізнається багато цікавих секретів про роботу з начинками, шоколадом та декором.
Завершується майстер-клас дегустацією цукерок і кави або чаю на вибір, а також нагородженням сертифікатом Майстра шоколадної справи на солодку згадку.
Кількість учасників: від 1-го учасника
Вік учасників: від 5 років.
Майстер-клас “Авторські рецепти” (виїзний)
Для твоїх особливих подій (День народження, корпоратив тощо) Майстерня візьме усі клопоти на себе та організує виїзний майстер-клас, щоб ти тільки насолоджувався солодким дійством!
Як проходить майстер-клас?
У вас є 1,5 год (90 хв), три види різних начинок - праліновий, ванільний та шоколадний ганаш, а також безліч додатків - від кокосу до горіхів; а також справжнє перевтілення - професійна форма, спеціальний інвентар, найкращі складники та інгредієнти і, звісно, цікаві розповіді та факти про роботу з шоколадом, цукерками та начинками.
Завершується майстер-клас дегустацією цукерок і нагородженням сертифікатом Майстра шоколадної справи на солодку згадку.
Можливість проведення даного виду майстер-класу уточнюється на кожній локації окремо
Кількість учасників: уточнюється окремо
Вік учасників: від 5 років.