Зимові фестини
Зима здатна змінювати свої настрої щодня: то тішить своїм сонячними променями, то поливає холодним львівським дощем, а інколи, як і годиться, щедро сипле снігом. В таку пору нерідко хочеться грітися з горнятком улюбленого напою у затишній кав’ярні. А відтак, для особливого вечора і хорошої компанії не може бути нічого кращого, аніж солоденьке у поєднанні з пікантними зігріваючими напоями.
Початок тижня варто розпочати з напоїв, що манять ароматом прянощів та фруктів, а також поповнюють організм необхідною кількістю вітамінів: "Журавлинний ґелайза" – гарячий пунш з журавлинового та апельсинового соку з лимоном, апельсином, м’ятою та журавлиною, "Обліпиховий камрат" – гарячий напій з обліпихи та апельсина з прянощами, м’ятою та медом. Ванільно-молочний напій з прянощами та збитими вершками "Пряний аліяс" добре пасує до вечірніх посиденьок з книгою, коли за вікном улюбленої кав’ярні справжнісінька зимова казка. Теплий "Різдвяний сидр" смакуватиме якраз на свята, адже він поєднує в собі яблучний сік з апельсином, лимоном і грушкою, до яких додано і духмяний перець, і корицю, і гвоздику, і свіжий імбир, і мед.
На щодень обирайте чорний чай з чорницею, м’ятою та гранатовим сиропом, що має традиційну назву "Ягідна гербата". А щоб потішити себе на вихідних, завітайте з друзями на фантастично-солодкий "Мішмаш" – гарячий шоколад з вишнево-м’ятним сиропом та маршмеллоу.
Аби зимові фестини були незабутніми, теплими і солодкими – неодмінно заходьте грітись у Майстерні Львова з 1 грудня, у Майстерню свого міста з 9 грудня і вродовж усієї зими!